Potion Magique - Tomatrope

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bulit73

Potion Magique - Tomatrope

Post autor: bulit73 »

Opis: Tomatrope od Potion Magique jest bardzo wysoko ocenianym przez zachodnioeuropejskie portale branżowe aromatem. Pierwszoplanowym składnikiem jest niewątpliwie krem waniliowy, dość zgrabnie wkomponowany w melanż truskawki oraz zielonego jabłka.

Dawkowanie:  15%

Leżakowanie: 4-7dni

Aromat rozrobiony 50/50, w stężeniu 15%. Leżakował długo więcej, niż jest to wymagane. Koło 3 tygodni.

Dzisiaj zrobiłem drugie podejście do tego liquidu, gdyż nie za bardzo wiem jak określić jego smak.Nie wyczuwam poszczególnych składników. Na pewno czuję lekką kwaskowatość, tak jakby to było jabłko. Ale to nie jest samo zielone, kwaśne jabłko. Pewnie truskawka i krem waniliowy to niwelują.
Smak dość intrygujący ale przyjemny w wapowaniu.
Chętnie odstąpię komuś resztę aromatu, do przetestowania. Zostało mi 10ml (flaszka ma 20).
Zasilania: Pico, Skarabäus, Atto, IPV400-Eclipse-Xyanide-V-IT, SX mini ML & Q & MX Class, VT75, VT75D, HC Warwolf, Cold Steel
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma

Awatar użytkownika
bo71rys

RE: Potion Magique - Tomatrope

Post autor: bo71rys »

bulit73 pisze: Chętnie odstąpię komuś resztę aromatu, do przetestowania. Zostało mi 10ml (flaszka ma 20).
Spróbowałbym czegoś nowego, ale ta odległość niestety  :jeny:
Zasilania: 2 x Aegis X, Aegis Legend, Tesla Poker, Pulse X 90W Squonk, Joyetech Cuboid Pro, VooPoo Drag 157W, Ohm Ω Boy Rage Squonk
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
RDA: Thesis Barrage, Asgard mini, Pulse X, HADALY-klon
Awatar użytkownika
bulit73

Post autor: bulit73 »

bo71rys pisze:
bulit73 pisze: Chętnie odstąpię komuś resztę aromatu, do przetestowania. Zostało mi 10ml (flaszka ma 20).
No właśnie. W twoim przypadku jest to problem :(
Zasilania: Pico, Skarabäus, Atto, IPV400-Eclipse-Xyanide-V-IT, SX mini ML & Q & MX Class, VT75, VT75D, HC Warwolf, Cold Steel
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma

Awatar użytkownika
bo71rys

Post autor: bo71rys »

bulit73 pisze:
bo71rys pisze:
No właśnie. W twoim przypadku jest to problem :(
Wiem

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Zasilania: 2 x Aegis X, Aegis Legend, Tesla Poker, Pulse X 90W Squonk, Joyetech Cuboid Pro, VooPoo Drag 157W, Ohm Ω Boy Rage Squonk
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
RDA: Thesis Barrage, Asgard mini, Pulse X, HADALY-klon
ODPOWIEDZ