Cookie Monster v2
- thorn_pl
RE: Cookie Monster v2
A to skubańce, porówna ktoś?
-
Mój podstawowy LQ, niestety muszę zacząć oszczędzać, bo brak na rynku masła orzechowego z TPA
- Norbas
Peanut Butter TPA... w e-dymie występuje tylko w wersji DX... czy jest jakaś różnica czy to ten sam aromat w nowym wydaniu i mogę go zastosować bez obaw o zmianę smaku itp ???
I jeszcze jedno pytanie. Nie mam Acetyl Pyrazine od TPA a w e-dymie gdzie będę robił zakupy jest tylko 5 % glikolowy roztwór 2-acetylpyrazina od innawery. Czy to to samo?
I jeszcze jedno pytanie. Nie mam Acetyl Pyrazine od TPA a w e-dymie gdzie będę robił zakupy jest tylko 5 % glikolowy roztwór 2-acetylpyrazina od innawery. Czy to to samo?
- bulit73
Możesz śmiało mieszaćNorbas pisze: Peanut Butter TPA... w e-dymie występuje tylko w wersji DX...
Nie mam Acetyl Pyrazine od TPA a w e-dymie gdzie będę robił zakupy jest tylko 5 % glikolowy roztwór 2-acetylpyrazina od innawery.
Zasilania: Pico, Skarabäus, Atto, IPV400-Eclipse-Xyanide-V-IT, SX mini ML & Q & MX Class, VT75, VT75D, HC Warwolf, Cold Steel
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma
- thorn_pl
JW.
Sam używam dwuacetylopiraziny z INA
Smacznego
Sam używam dwuacetylopiraziny z INA
Smacznego
- Norbas
No to mnie uspokoiliście :-)
Moja ma ponad rok ale nie była używana a nigdzie na buteleczce nie znalazłem żadnego wpisu o dacie przydatności do produkcji. Co prawda czytałem, że są delikatnie odczucia pomiędzy INA i TPA ( TPA łagodniejsza ) ale i tak w e-dymie nie znalazłem tej z TPA.
Moja ma ponad rok ale nie była używana a nigdzie na buteleczce nie znalazłem żadnego wpisu o dacie przydatności do produkcji. Co prawda czytałem, że są delikatnie odczucia pomiędzy INA i TPA ( TPA łagodniejsza ) ale i tak w e-dymie nie znalazłem tej z TPA.
-
Re: Cookie Monster v2
Siema, gdzie ten przepis na cookie monster v2, bo nie mogę znaleźć.
- venres
- Kontakt:
Re: Cookie Monster v2
przepis poprawiony