Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam wszystkich.
Od kilkunastu lat mieszkam w Holandii.
Kiedyś kupiłem sobie Sticka, ale nie mogłem się nim napalić.
Niedawno zobaczyłem u znajomego mech moda The Dreamer na 2 akumulatory z parownikiem RTA. Od czterech tygodni nie palę papierosów, tylko wapuję.
Mam już trochę sprzętu, ale grzałki trzeba kręcić i omy liczyć.
Od ponad tygodnia zmagam się z niesmakiem, posmakiem i brakiem smaku w swoich pierwszych samogonach. Czytam, czytam i czytam dlaczego tak jest.
Pozdrawiam
Korzzo pisze: ↑06 paź 2021, 21:10
Od ponad tygodnia zmagam się z niesmakiem, posmakiem i brakiem smaku w swoich pierwszych samogonach. Czytam, czytam i czytam dlaczego tak jest.
Nie od razu Rzym zbudowano. Czytaj a jak czegoś nie wiesz, to pytaj.
Od niedawna tylko vapuje , wcześniej paliłem hybrydowo
Aktualnie vapuje na Aegisie x z sub ohm
zacząłem mieszać swoje soczki chociaż nie ukrywać raczkuje ...myślę że z dnia na dzień soczki będą wychodzić coraz lepsze
Za ten post autor Vaper_Z_Elbląga otrzymał podziękowania (total 2):
Dzień Dobry Wieczór Panie i Panowie. Nazywam się Patryk i od kilku lat sobie wapuję. Można mnie spotkać rzadko na innym forum związanym z tematyką EIN, ale stwierdziłem, że czas najwyższy otworzyć się na inne fora.
Pozdrawiam ekipę!
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Za ten post autor Polon otrzymał podziękowania (total 3):
Witam serdecznie. Forum zostało polecone mi z forum dla vaperów, podobno dowiem się tutaj wszystkiego o aromatach - a że zamierzam mieszać już do końca, to chciałbym to udoskonalać