ZMIANY NA FORUM - USTAWA

Stare niepotrzebne tematy.
Awatar użytkownika
wooten

ZMIANY NA FORUM - USTAWA

Post autor: wooten »

Drodzy Forumowicze,

jak zapewne większość z Was wie, Projekt ustawy o zmianie ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami palenia tytoniu przestał być projektem i w najbliższym czasie stanie się prawem.

Co to oznacza? Oznacza to zmiany. Raczej na gorsze. Nie jesteśmy jeszcze pewni w 100% tego, co zostanie zmienione/usunięte, ale na pewno zniknie dział bazar i wszelkiego rodzaju promocje.

Na razie brniemy przez ustawę starając się odróżnić, co nas dotyczy, a co nie. Jeśli ktoś ma obycie z prawniczym bełkotem oraz czas i chęć pomocy w ogarnianiu tematu - proszę o PW do mnie albo venresa. Ale tylko, jeśli faktycznie zamierza się do tej pomocy dołożyć.

Część tematów zniknie, część zostanie okrojona/ocenzurowana. Zostaliście uprzedzeni, więc proszę się potem nie dziwić.

Co zniknie? To co napisałem wcześniej. Plus to, co wymyślimy później. Będziemy informować. Mamy szczerą nadzieję, że zmieni się jak najmniej.

I jeszcze raz proszę ogarniętych ludzi o zgłaszanie do pomocy. Jeśli mamy tu prawnika/studenta prawa/entuzjastę prawa - zgłoś się do nas. Twoja pomoc przyczyni się do przetrwania forum. Jako symboliczną nagrodę za skuteczną pomoc przewidziane jest przyznanie odpowiedniej rangi :)

To na razie tyle. Subskrybujcie wątek, dodawajcie sugestie (ale bez gdybania proszę - tego mamy aż nadto).
Awatar użytkownika
Grimoon

RE: ZMIANY NA FORUM - USTAWA

Post autor: Grimoon »

Czy możecie zrobić coś takiego jak "smietnik" gdzie na jakiś czas lądują wywalone posty/tematy?

Moim napisanym literkom jest bardzo smutno, gdy muszą odejść bez pożegnania...
Wszystkie moje wypowiedzi na forum są zlepkiem przypadkowo wpisanych słów, co jest winą kota chodzącego po klawiaturze.
Awatar użytkownika
venres
Kontakt:

Post autor: venres »

@Grimoon jest już takie coś od bardzo dawna :)
Awatar użytkownika
Grimoon

Gdzie? bo znaleźć nie potrafię...
Wszystkie moje wypowiedzi na forum są zlepkiem przypadkowo wpisanych słów, co jest winą kota chodzącego po klawiaturze.
Awatar użytkownika
venres
Kontakt:

Post autor: venres »

Ten dział jest widoczny tylko dla administracji :-)
Awatar użytkownika
Grimoon

Niefajnie :/
Awatar użytkownika
thorn_pl

Post autor: thorn_pl »

A może utworzyć tajną grupę typu Vip tylko dla sprawdzonych userów z bazarkiem i innymi inszościami?
Obrazek
Awatar użytkownika
bulit73

Post autor: bulit73 »

thorn_pl pisze: A może utworzyć tajną grupę typu Vip tylko dla sprawdzonych userów z bazarkiem i innymi inszościami?
I podzielić forum na lepszych i gorszych? :dodgy:
Zasilania: Pico, Skarabäus, Atto, IPV400-Eclipse-Xyanide-V-IT, SX mini ML & Q & MX Class, VT75, VT75D, HC Warwolf, Cold Steel
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma

Awatar użytkownika
thorn_pl

Post autor: thorn_pl »

W ten sposób nie pomyślałem...
Obrazek
Awatar użytkownika
bulit73

Post autor: bulit73 »

thorn_pl pisze: W ten sposób nie pomyślałem...
Domyślam się ale do tego by to dążyło.
Zasilania: Pico, Skarabäus, Atto, IPV400-Eclipse-Xyanide-V-IT, SX mini ML & Q & MX Class, VT75, VT75D, HC Warwolf, Cold Steel
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma

Zablokowany