Witam Was serdecznie,
kupiłem niedawno składniki do Thor Juice (bardzo polecanego przepisu tutaj na forum), ale brak mi w/w aromatu. Kiedyś sprzedawał go VapeLab, wygląda na to że aktualnie zwinęli interes. Znalazłem go tylko na stronie producenta, cena dosyć zabójcza bo ok 30zł/10ml + przesyłka. Czy jest jakaś alternatywa w jego pozyskaniu, ewentualnie bliski w smaku zamiennik?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie!
Gdzie kupię aromat AtmosLab Lemonade lub jego zamiennik?
-
- bo71rys
RE: Gdzie kupię aromat AtmosLab Lemonade lub jego zamiennik?
karol1241 pisze: Witam Was serdecznie,
kupiłem niedawno składniki do Thor Juice (bardzo polecanego przepisu tutaj na forum), ale brak mi w/w aromatu. Kiedyś sprzedawał go VapeLab, wygląda na to że aktualnie zwinęli interes. Znalazłem go tylko na stronie producenta, cena dosyć zabójcza bo ok 30zł/10ml + przesyłka. Czy jest jakaś alternatywa w jego pozyskaniu, ewentualnie bliski w smaku zamiennik?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie!
Vapelab się nie zwinął, zmienił tylko nazwę. Teraz aromaty Piotra znajdziesz tutaj: www.aromatyczny.pl
Najtaniej znalazłem za 5,49 € na hiszpańskiej stronce. U producenta w Grecji drożej, bo za 6,20 €.
W PL już nie znajdziesz, a co do zaminników, to uwierz mi---------już nad tym "tęgie głowy" pracowały, i niestety nic z tego.
PS. THOR JUICE to producent, nazwa liquidu, to Wobbly Goblin.
Zasilania: 2 x Aegis X, Aegis Legend, Tesla Poker, Pulse X 90W Squonk, Joyetech Cuboid Pro, VooPoo Drag 157W, Ohm Ω Boy Rage Squonk
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
RDA: Thesis Barrage, Asgard mini, Pulse X, HADALY-klon
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
RDA: Thesis Barrage, Asgard mini, Pulse X, HADALY-klon
-
RE: Gdzie kupię aromat AtmosLab Lemonade lub jego zamiennik?
Znalazłem, taniej już chyba nie będzie Flaywer z Niemiec sprzedaje go po 4.95 EUR + 6,90 EUR za wysyłkę do Polski. Jak się weźmie min. 4 sztuki, otrzymujemy dodatkowo 10ml aromatu TPA Granny Smith Apple. Miły gest patrząc na cenę zestawu. :) https://flaywer.de/en/atmos-lab/sweet/lemonade Powyżej 59 EUR wysyłka jest całkowicie darmowa.
@"bo71rys" Dzięki za wskazanie namiarów na sklep i wskazanie pomyłki :)
@"bo71rys" Dzięki za wskazanie namiarów na sklep i wskazanie pomyłki :)