Wątek nie istnieje

Masz sugestie co do zmian na forum lub znalazłeś błąd? Daj nam znać.
ODPOWIEDZ
pHarel2403

Wątek nie istnieje

Post autor: pHarel2403 »

Jak w temacie, klikam na temat po prawej stronie w oknie  "ostatnio aktywne tematy"  i wyskakuje takie coś. Dodam że mam tak od dłuższego czasu.. Przeładowanie strony nic nie daje.

Obrazek
Zasilania: eVic mini, Primo, Pico;25, Vesta, Pulse 80W, Drag, RSQ, VT Inbox, Warwolf, Paranormal DNA250C, SXmini MX Class, Billet Box
RTA: Kayfun V5, V5 mini, V3 mini, lite 2019, Merlin, Skyline, TGT II,III mini,GTR, Hussar; X, Ammit, Siren2, Dvarw MLT,Soulmate
RDA: Hussar, Ammit MTL,Hadaly, Recurve, NarCa, venna
Awatar użytkownika
bulit73

RE: Wątek nie istnieje

Post autor: bulit73 »

U mnie czasami jest to samo. Przy 2 lub 3 próbie wskakuje.
Zasilania: Pico, Skarabäus, Atto, IPV400-Eclipse-Xyanide-V-IT, SX mini ML & Q & MX Class, VT75, VT75D, HC Warwolf, Cold Steel
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma

Awatar użytkownika
venres
Kontakt:

Post autor: venres »

Wiem o tym, u mnie działa po odświeżeniu strony. Postaram się to naprawić na dniach.
Awatar użytkownika
bo71rys

Post autor: bo71rys »

U mnie rzadko, ale się zdarzyło kilka razy.
Odświeżenie strony załatwiło problem :)
Zasilania: 2 x Aegis X, Aegis Legend, Tesla Poker, Pulse X 90W Squonk, Joyetech Cuboid Pro, VooPoo Drag 157W, Ohm Ω Boy Rage Squonk
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
RDA: Thesis Barrage, Asgard mini, Pulse X, HADALY-klon
ODPOWIEDZ