Opis: wieloowocowy, eukaliptus, chłodzik
Stężenie: 8 % (50PG/50VG) - 15 % (100VG)
Waga: b/d
Mieszałem w stężeniu 10%, 70%VG.
Tak jak w opisie - miks owoców z solidną dawką chłodzika.
Przypomina mi Holy Moly z Los Aromatos z większą ilością chłodu.
Dobry jako przerywnik, na dłuższy czas nie dla mnie.
Heisenberg - Vampire Vape
- venres
- Kontakt:
- Verio
RE: Heisenberg - Vampire Vape
Jeśli ktoś używa takich gęstwin jak ja (30/70) to polecam stężenie 6%.
- bulit73
@venres skąd brałeś dawkowanie? Przeglądam i są bardzo duże rozbieżności.
Zasilania: Pico, Skarabäus, Atto, IPV400-Eclipse-Xyanide-V-IT, SX mini ML & Q & MX Class, VT75, VT75D, HC Warwolf, Cold Steel
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma
Parowniki:Kayfun V5; V5 mini, Merlin mini, Hussar, Hussar The End & Project X, Skyline, Siren 2, Ammit MTL, NarCa, Magma
- bo71rys
Ja mieszałem na 8%bulit73 pisze: @venres skąd brałeś dawkowanie? Przeglądam i są bardzo duże rozbieżności.
Było ok
Zasilania: 2 x Aegis X, Aegis Legend, Tesla Poker, Pulse X 90W Squonk, Joyetech Cuboid Pro, VooPoo Drag 157W, Ohm Ω Boy Rage Squonk
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
RDA: Thesis Barrage, Asgard mini, Pulse X, HADALY-klon
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
RDA: Thesis Barrage, Asgard mini, Pulse X, HADALY-klon
- venres
- Kontakt:
[quote="bulit73" pid='14202' dateline='1576360526']
[/quote]
Ło panie, żebym ja pamiętał :haha:
[/quote]
Ło panie, żebym ja pamiętał :haha:
-
10% jest jak najbardziej optymalne
- bulit73
Aromat kupowany tu: https://vapable.com/product/vampire-vap ... ncentrate/
Umieszany 50/50, 8%.
Wszyscy zachwycali się tym aromatem. Jak dla mnie, ujdzie. Szału nie ma. Oczekiwałem czegoś więcej. Poprawny miks owoców, chłodzika nie wyczuwam ale może dlatego, że wapuję solo mentol.
Ze względu na barwnik zastosowany w tym aro, na pewno, drugi raz go nie kupię. Wywapuję do końca i tyle wystarczy.
Umieszany 50/50, 8%.
Wszyscy zachwycali się tym aromatem. Jak dla mnie, ujdzie. Szału nie ma. Oczekiwałem czegoś więcej. Poprawny miks owoców, chłodzika nie wyczuwam ale może dlatego, że wapuję solo mentol.
Ze względu na barwnik zastosowany w tym aro, na pewno, drugi raz go nie kupię. Wywapuję do końca i tyle wystarczy.
Zasilania: Pico, Skarabäus, Atto, IPV400-Eclipse-Xyanide-V-IT, SX mini ML & Q & MX Class, VT75, VT75D, HC Warwolf, Cold Steel