Cush Man Series-Mango Banana
- bo71rys
Cush Man Series-Mango Banana
Opis producenta: "Nasty Juice Cush Man Series to nowa odsłona ich wciąż popularnych e-płynów z mango Cush Man. Ten smak łączy w sobie słodycz mango, a także kremowość banana, dzięki czemu jest to zdecydowany całodzienny vape."
"Zalecana mieszanka: 15-20%"
Ten, jak i inne smaki Nasty Juice mieszałem w stężeniu 12 % i PG/VG 50/50. Moim zdaniem, w zupełności wystarcza.
"Zalecany czas leżakowania: 1-3 dni"
Można, jak opisuje producent, testować po tym czasie, ja jednak tym razem odczekałem 7 dni
A teraz opis moich wrażeń i doznań: bardzo przyjemny smak słodkiego mango z ... ( i tu długo szukałem tego właściwego określenia ) leciutkim posmakiem takiej charakterystycznej dla mango kwaskowatości, jaką czujemy blisko pestki. Ufff, udało się
Później, a właściwie jest on obecny cały czas, kremowy banan ( jak w opisie ), taki mocno dojrzały i zblendowany.
Jednak pierwsze skrzypce gra mango.
I tu muszę przyznać, że nie doczytałem wszystkiego przy zakupie
Zmylił mnie ten rzucający się w oczy napis Banana, i pomyślałem, że to banan z mango, a nie odwrotnie
Nasty Juice Cush Man Series, to koncentraty, bądź gotowe premix'y, gdzie nutą przewodnią jest MANGO właśnie.
A więc mamy:
- Nasty Cush Man Series Mango Banana
- Nasty Cush Man Series Mango Grape
- Nasty Cush Man Series Mango Strawberry
oraz Cush Man Flavour, tu jest samo mango.
Podsumowując: kolejny smak tej firmy, który mi osobiście w 110% pasuje.
"Nie polecam"
Zasilania: 2 x Aegis X, Aegis Legend, Tesla Poker, Pulse X 90W Squonk, Joyetech Cuboid Pro, VooPoo Drag 157W, Ohm Ω Boy Rage Squonk
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
RDA: Thesis Barrage, Asgard mini, Pulse X, HADALY-klon
RTA: 3 x BLOTTO, 2 x Creed, Destiny, Ammit Dual, Intake Dual, Profile Unity, DOOM, Supreme v3, Profile M
- wooten
RE: Cush Man Series-Mango Banana
Miałem premixa z tej serii, konkretnie Grape. Naprawdę solidne mango. Winogrono ledwo się zaznacza. Niemęczący, słodki z dość delikatnym chłodzikiem (jeśli ktoś już przyzwyczajony), dobra rzecz. Jest jednak minus, którego kolega wyżej nie zauważył. Ten płyn lekko wali Ludzie czują w nim różne rzeczy, ale większości z nich gołą ręką byście nie podnieśli Jest to jednak niewielka niedogodność wynagradzana przez pierwszorzędny smak.
-
Miałem koncentraty Banana i Grape, mnie ta seria nie podeszła zbytnio, za słodkie. I rzeczywiście wali z butli niemiłosiernie, koncentrat czuć terpentyną a gotowy liquid tygodniowymi skarpetkami.
- bo71rys
Ale za to smak -------------- :pycha: :vape:razor2005 pisze: Miałem koncentraty Banana i Grape, mnie ta seria nie podeszła zbytnio, za słodkie. I rzeczywiście wali z butli niemiłosiernie, koncentrat czuć terpentyną a gotowy liquid tygodniowymi skarpetkami.
Zasilania: 2 x Aegis X, Aegis Legend, Tesla Poker, Pulse X 90W Squonk, Joyetech Cuboid Pro, VooPoo Drag 157W, Ohm Ω Boy Rage Squonk