Przedstaw się

Luźne rozmowy na różne tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
venres
Kontakt:

Przedstaw się

Post autor: venres »

Witajcie na forum! Zapraszam do dyskusji i życze miłego mieszania i smacznych chmur :)  :cool:
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2016, 19:04 przez venres, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
thorn_pl

RE: Przywitaj się

Post autor: thorn_pl »

AVE \m/
Nazywam się Marek, mam 35 lat. Wapuję już prawie 6 lat.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2016, 16:29 przez thorn_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
KaktusJack

Post autor: KaktusJack »

Witam serdecznie Wszystkich użytkowników tego forum.
Na imię mam Jacek, lat 40+ i chmurzę od ponad 3 lat.
fabian74

Post autor: fabian74 »

Witajcie.
Używam EIN od ponad trzech lat.
Od tego też czasu mieszam. :)

Waperów z Torunia i okolic,zapraszam na cykliczne spoty.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2016, 20:26 przez fabian74, łącznie zmieniany 1 raz.
loyeros

Post autor: loyeros »

Chyba już czas.....
Jestem Sebastian, 30 lat już stuknęło jakiś czas temu.
12 lat analogów przeminęło z wiatrem. Wapuje juz kilka lat z drobną przerwą. Przewinęło mi się przez ręce masa sprzętu by dziś stwierdzić z łatwością co i jak lubię.
Od prawie dwóch lat eksperymentuje z DIY z mniejszymi lub większymi sukcesami.
Chętnie wymienię się doświadczeniem z forumowiczami oraz w miarę możliwości pomogę.

Pare fotek z mojego garażu:
20151103_204549.jpg
20151103_204507.jpg
20151103_204655.jpg
Oraz moje ADV
2016-01-01_23.01.00(1).jpg

Teraz trochę spamu....

Nominacja dla gospodarza forum, prosimy się przedstawić ładnie :)
Ostatnio zmieniony 12 sty 2016, 21:04 przez loyeros, łącznie zmieniany 1 raz.

Pamiętaj! To co smakuje mi - może być ohydne dla Ciebie.
Awatar użytkownika
venres
Kontakt:

Post autor: venres »

Kamil, lat 23. Paliłem prawie 9lat, od analogów uwolniłem się dzięki wysepkowym egonom ale nie na dłuższą mete i po jakimś czasie wróciłem do nałogu. "Trawnik" otworzył mi oczy i koniec 2014 roku przeszedłem na jasną strone mocy. Udało się zejść przez ten okres z 18mg na 3mg. Żeby jeszcze bardziej zaoszczędzić zacząłem mieszać własne liquidy, jednak brakowało mi strony strony w rodzimym języku na której znajdowały by się przepisy na własne mieszanki i tak o to 13.04.2015 zrodziły się przepisy-na-liquid.pl. Gdyby @Loyeros nie zaspamował mi maila kilkudziesięcioma przepisami to nie wiem jakby to dzisiaj wyglądało   :rolleyes:
Awatar użytkownika
Marcin1982

Post autor: Marcin1982 »

Spory magazyn :P
To może kulturalnie będzie jak też się przedstawię chociaż jak widać po nicku imię moje znacie i wiek też :) Chmurzę od 4lat swoją przygodę zaczołem jak kolega wyżej od egonów potem znajomy pokazał mi mechanika już nie pamiętam nazwy +kayfun (klon) miałem ich chyba dwa nawet.Oczywiście liquidy były tylko kupne zaczynałem od 24mg a obecnie jestem na etapie 6mg /3mg :)Wraz z upływem lat zmieniłem trochę sprzętu część rozdałem znajomym zarażając ich miłością do e- palenia:)Niektórym się to udało inni wrócili do palenia smrodów ja niestety nie dałem się ogłupić i chmurzę sobie do dziś ....to jest moje ulubione hobby :) To tyle bo się rozpisałem haha .....pozdrawiam wszystkich tu Vapujących :P
Ostatnio zmieniony 12 sty 2016, 21:44 przez Marcin1982, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wooten

Post autor: wooten »

Skoro wszyscy to wszyscy... Wapuję gdzieś od kwietnia po ponad 6 latach palenia smrodków. Zacząłem po grubości bo od Nemka z Kajtkiem Lite. No i dobrze, bo musiałem baaaaaardzo dużo czytać o EIN, żeby w ogóle nauczyć się tego używać. Teraz e-fajki to moje hobby nr 1 lub 2 (awatar to podpowiedź co do tego drugiego).
Bimbrzenie zaczęło się od tego, że po zakupie pierwszego drippera i boxa na 50W soczek zaczął znikać w takich ilościach, że budżet zaczynał trzeszczeć i oszczędność względem analogów przestała być zauważalna...
I tu: kolego Venres: bardzo dzięki. Stronka na miarę naszych czasów i na miarę naszych realiów. No wręcz idealna dla mnie. Nie zabrałem się jeszcze na poważnie za swoje kompozycje więc szukam tutaj inspiracji. Na zagranicznych stronach jest to dość trudne ze względu na częste pojawianie się aromatów, które w Polsce są niedostępne.
Więc witam wszystkich serdecznie i jeszcze raz dzięki za tą stronę (wyszukiwanie przepisów na podstawie posiadanych aromatów - gjeniusz).
Awatar użytkownika
Slaven

Post autor: Slaven »

Sławomir, 36l, nie karany. Witajcie. :)
Też zaczynałem od egonów, no ale wtedy, kiedy zaczynałem, nie było innej opcji... no, może były, ale nie byłem zorientowany (to było jakieś 2 lata temu, choć wydaje mi się jakby to było z 4... no ale nie...). W sumie się cieszę, że zaczynałem na "długopisie" ego, przynajmniej wiem, z czym to się jadło. ;) Pozostaje też sentyment, bo to egon sprawił mi wielką radość, kiedy na własnej skórze przekonałem się, że jednak można rzucić kilkunastoletnie palenie dzięki e-papierosom.
Awatar użytkownika
YaMAn

Post autor: YaMAn »

Witam serdecznie. 
Z zainteresowań słaby film, słaba książka i ania z e-dymu xD
ODPOWIEDZ